Eliminarea taxei pe boală a fost amânată până pe 12 martie

PSD şi PNL au decis să amâne până pe 12 martie votul în Camera Deputaţilor pentru eliminarea taxei pe boală, transmite USR. „Trag de timp ca să mai încaseze 20 de milioane de euro în lunile februarie şi martie din această taxă aberantă”, transmite formaţiunea.

„PSD şi PNL au decis să amâne până pe 12 martie votul în Camera Deputaţilor pentru eliminarea taxei pe boală. Acesta este termenul de raport stabilit în Biroul Permanent de PSD şi PNL pentru modificarea şi adoptarea ordonanţei date de ministrul PNL al Finanţelor. Este dovada că PSD şi PNL doar se prefac că vor să rezolve problema, dar trag de timp ca să mai încaseze 20 de milioane de euro în lunile februarie şi martie din această taxă aberantă”, potrivit unui comunicat de presă.

„Coaliţia PSD-PNL a găsit soluţia la deficitul lor record, cea mai proastă dintre toate: vor să încaseze în continua-re 500.000 de euro pe zi din taxa pe boală de la angajaţii bolnavi şi mamele care au născut. PNL, creatorul taxei, şi PSD au refuzat acum în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor cererea noastră de dezbatere urgentă pentru eliminare. Au blocat până pe 12 martie dezbaterea. Nu vom lăsa lucrurile aşa”, a declarat deputata USR Oana Ţoiu.

Senatul a votat eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI