După ce a luat „un pahar”...

Un sucevean a uitat unde şi-a parcat maşina, reclamând că i-a fost furată

Un sucevean s-a îmbătat, duminică seara, după care a reclamat Poliţiei că i s-a furat maşina. Ulterior, aceasta a fost cu cheile în contact…

Duminică, la ora 19.30, Poliţia a fost sesizată de un sucevean că a parcat autoturismul proprietate, un VW Golf, în faţa Gării Iţcani, după care a intrat într-un local din apropiere, s-a cinstit, iar la întoarcere a constatat că maşina a dispărut (i-a fost sustrasă, a reclamat el).

 În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat patrula auto care, împreună cu apelantul, a procedat la verificări în zona adiacentă strazii Gării, ocazie cu care, la intrare pe str. Al Voievitca, s-a găsit autoturismul în cauză, parcat şi cu cheile în contact.

Din cauza stării avansate de ebrietate a apelantului şi a problemelor de sănătate ale acestuia, aflăm că a declarat că a uitat unde a parcat autoturismul.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 34/2008 cu avertisment, deoarece sesizare nu s-a confirmat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI