Soţia şefului serviciilor secrete ucrainene ar fi ajuns la spital cu simptome de otrăvire

Soţia şefului serviciilor secrete din Ucraina, Marianna Budanova, ar fi ajuns la spital cu simptome de otrăvire cu metale grele, scrie NEXTA, pe X.

Ziarul ucrainean Babel a fost primul care a scris despre faptul că Marianna Budanova a fost dusă la spital cu semne de otrăvire. Sursele „RBC-Ucraina” au confirmat că soţia şefului Direcţiei principale de informaţii a fost otrăvită.

Nu există încă o confirmare oficială a acestei informaţii.

Potrivit „Babel”, Budanova a fost diagnosticată cu otrăvire cu metale grele, care „nu sunt folosite în niciun fel în gospodărie şi în armată”, ceea ce, potrivit interlocutorului publicaţiei, poate indica „o încercare deliberată de otrăvire a unei anumite persoane”.

„Babel” mai scrie că starea de sănătate a femeii s-a deteriorat de mult timp, acum ea termină un tratament şi va fi ţinută sub control medical.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI