Marcel Ciolacu:

România are un grad de absorbţie a fondurilor europene de 90% pentru exerciţiul financiar 2014 – 2020

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, ieri, la Palatul Victoria, cu comisarul european pentru Coeziune şi reforme, Elisa Ferreira.

„România are un grad de absorbţie a fondurilor europene de 90% pentru exerciţiul financiar 2014 – 2020, aflându-se pe locul 4 în UE”, a scris Ciolacu, pe Facebook, după această întrevedere.

El a adăugat că această „premieră istorică” a fost salutată la Bucureşti de comisarul european Elisa Ferreira. „Doamna comisar ne-a încurajat să continuăm dezvoltarea capacităţilor administrative şi să gândim pe mai departe programe de specializare economică şi tehnologii din ce în ce mai sofisticate, pentru a trece de la etapa de dezvoltare a infrastructurii la cea de economie producătoare de bunuri cu mare valoare adăugată”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI