La Târgul de Crăciun din Suceava sunt prezentate meşteşugurile tradiţionale

> Târgul va rămâne deschis până la 15 ianuarie 2024

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că ediţia de anul acesta a Târgului de Crăciun din centrul Sucevei se deschide de Ziua Bucovinei, 28 Noiembrie.

„Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 15 ianuarie 2024 şi în cadrul târgului, Consiliul Judeţean vaa fi prezent alături de Asociaţia «Produs în Bucovina»” a spus Niculai Barbă.

Vicepreşedintele CJ a menţionat că la târg vor fi prezenţi meşteri populari care vor prezenta meşteşugurile tradiţionale din industria casnică textilă, port popular, prelucrarea pieilor, opincărit, împletiri tradiţionale, prelucrarea lemnului şi multe altele.

„De asemenea, aşa cum i-am obişnuit pe suceveni şi la ediţiile anterioare prin Asociaţia «Produs în Bucovina», partenerul nostru şi in cadrul OMD Bucovina, vom avea şi foarte multă gastronomie specifică perioadei sărbătorilor de iarnă” a transmis Niculai Barbă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI