Şoşoacă îi ia de proşti pe români

De când a apărut în politica românească, nu-mi dau seama ce o fi recomandat-o, Ivanovici-Şoşoacă Diana umblă cu minciuna, manipularea şi bagă zâzanie între români: ba că medicii şi guvernanţii ucid oameni sănătoşi, ba că UE şi NATO ne fură suveranitatea şi ne tratează ca sclavi, ba că Putin ne vrea binele şi Ucraina îi urăşte pe români, ba că evreii omoară aşa de-al naibii palestinieni… Nici o vorbă de terorism şi 1200 de copii, tineri evrei ucişi cu o cruzime, o bestialitate de care niciodată barbarii n-au fost în stare. O lume întreagă vede realitatea, iar Şoşoaca vede … fumuri!

Acum ne prosteşte cu legea talionului, adică „ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte”, aceasta fiind propunerea „mamei naţiunii” pentru România. Însă discursul ticălos al „lătrătoarei” constituie cea mai abjectă filă a parlamentarismului românesc: „Ce ziceţi domnilor Orban, Cîţu, Ciolacu, Iohannis, Ciucă, Mahler, Rafila, Voiculescu, Mihăilă, Cercel, Gheorghiţă, Arafat, Tătaru, Cercel, să vă băgăm pe gât obiectul acela mizerabil cu care aţi omorât oameni în plandemie(?) şi să vă băgăm în nişte saci negri de plastic să vă aruncăm în gropi comune, ca pe nişte câini?” Iar răspunsul colegilor parlamentari ar fi trebuit să fie unul pe măsură şi în temeiul absolut al adevărului: da, au fost victime ale vaccinului, dar numărul celor salvaţi de teste, de vaccin, de medici şi de carantinare a suspecţilor de COVID-19 e de câteva multe mii de ori mai mare decât al victimelor… Nu cumva „lătrătoarea” şi campania ei antivaccinistă şi a altor ticăloşi cu câteva mii de decese la activ ar putea fi acuzate de genocid şi tocmai de aceea ţipă ca din gură de şarpe? Fiindcă după gura ei bogată şi a altora care au uitat ce au învăţat în şcoala primară s-au luat câteva zeci de mii de români slabi de înger, nu s-au vaccinat şi acum o probozesc pe intrigantă de sub doi metri de ţărână.

La aşa groaznice acuzaţii, de ruşine, parlamentarii au pus capul în pământ, mirându-se cum a putut ajunge în elita politică a naţiunii un asemenea personaj puţin spus sinistru. Un personaj care întoarce adevărul pe partea cealaltă pentru a se poziţiona mereu împotriva cursului firesc al civilizaţiei şi a prosti inşi analfabeţi, amărâţi ai sorţii, permiţându-i-se de fiecare dată să calce în picioare demnitatea umană. Se ştie că o promovează o putere străină împotriva statalităţii şi a suveranităţii României, dar de tolerat o tolerează puterea politică românească! E prea mult, domnilor politicieni! E prea mult, domnilor justiţiari! E prea de tot, domnilor de la CNA!

Şi apoi, nu cumva conspiraţioniştii şoşocari şi coronascepticii au vrut să lovească România în numele tovarăşului Putin care nu mai poate de suveranitatea Moldovei şi a României? Pe care le-ar vrea la sânul Maicii Rusia fără să tragă un foc de armă?

Mergând mai departe, delirul şoşocar continuă: „Ce ar fi să vă luăm toate casele, maşinile, firmele, să le dăm poporului român, iar pe voi să vă legăm în piaţa publică, să muriţi de foame şi frig cum aţi făcut cu poporul român”. Aşadar, înapoi la Corneliu-Vadim Tudor care se pregătea să bage duşmanii politici pe stadioane şi să-i mitralieze!

Nestimabila să arate clar care sunt cetăţenii ucişi de Orban, Câţu, Ciolacu…, unde sunt românii morţi de frig şi de foame, că doar nu degeaba face atâta caz manipulatoarea în condiţiile în care nivelul de trai l-a depăşit pe al Portugaliei şi al Ungariei. Nu vrea să vadă că în fiecare orăşel există o cantină a săracilor şi un adăpost cald? Pe ce lume trăieşte insa asta mincinoasă? De când e lumea, o cană de lapte şi o felie de pâine n-au lipsit niciunui român.

Delirul şoşocar, însă, are rădăcini putiniste, chemând omenirea la un nou holocaust: „Vexler ştie că trebuie să conducă România aşa cum şi el primeşte ordine de la mai-marii lui, din seminţia lui. Pentru că România va fi patria unde se vor refugia ei toţi”. Asta mai lipsea: să ne încaiere cu bieţii evrei care îşi apără bucăţica de pământ dată de bunul Dumnezeu lui Moise de atâtea mii de ani, mereu ameninţaţi de naziştii lui Hitler, de musulmani, de arabi, de palestinieni, de iranieni…

Cine tolerează o astfel de ruşine naţională, domnilor politicieni?

Un comentariu

  1. Conon Domoran says:

    In urma lecturarii articolului de mai sus, cu si mai multa hotarare o voi vota pe Sosoaca ! Aveam indoieli, recunosc, cu privire la oportunitatea sustinerii acestei persoane dar, cand am vazut cate minciuni ordinare i se pun in carca, m-am hotarat definitiv. O voi vota negresit ! Autorul articolului mi-a produs un si mai mare dezgust si chiar scarba fata de presa din Romania.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI