Valabilitatea voucherelor pentru energie, prelungită până în 31 martie 2024

Valabilitatea voucherelor pentru energie a fost prelungită până în 31 martie 2024, faţă de 31 decembrie 2023, cât era iniţial, a anunţat joi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

„Veste bună pentru cei care sunt beneficiari ai voucherelor pentru energie, am prelungit valabilitatea până la 31 martie 2024, aşa cum anunţasem, am formalizat această măsură, astfel încât beneficiarii, gospodăriile vulnerabile, să poată să plătească facturile la energie cu aceste vouchere până la 31 martie 2024, termenul iniţial era 31 decembrie 2023”, a spus Câciu la finalul şedinţei de Guvern.

Acesta a precizat că prelungirea valabilităţii acestor vouchere a fost aprobată în urma unor consultări cu Comisia Europeană.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI