La Cazinoul din Vatra Dornei

Şedinţă omagială a CJ Suceava, de Ziua Bucovinei

Preşedintele administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava va prezenta un proiect de hotărâre prin care propune organizarea unor evenimente dedicate Zilei Bucovinei, la 105 ani de la Unirea Bucovinei cu Ţara.

„Astfel, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, pe 28 Noiembrie, când va fi inaugurat Centrul Muzeal Cazinoul Băilor la Vatra Dornei, ne propunem să organizăm acolo o şedinţă omagială a deliberativului judeţean, ocazie cu care să evocăm unirea Bucovinei şi să prezentăm ample programe cultural-artistice” a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că în această perioadă va avea loc, în municipiul Vatra Dornei, „un important târg de promovare” organizat de Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Bucovina. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI