Laura Pausini îşi va lansa noul album, „Suflete paralele”, pe 27 octombrie

Artista italiană Laura Pausini a anunţat lansarea la nivel mondial, pe 27 octombrie, a noului său disc, „Suflete paralele”, un album „conceptual” care va spune „poveşti individuale prin experienţe diferite”, transmite EFE. „Suflete paralele” vine la cinci ani după ultimul album de studio al artistei, „Fatti sentire” (2018), iar lansarea sa face parte din celebrarea celor 30 de ani de carieră, care a început în 1993 odată cu triumful de la Sanremo cu „La solitudine”. „În ziua în care am ascultat pentru prima dată întregul album, mintea mea a trecut de la zero la o mie într-o clipă, mai ales când am auzit prima piesă care va deschide acest nou drum. Totul este gata, eu sunt gata, abia aştept să te iau cu mine în această nouă lume! Te aştept!”, a scris artista pe reţelele de socializare.

Albumul, potrivit unui comunicat al companiei sale de producţie, „sărbătoreşte oamenii, spunând poveşti individuale prin diferite experienţe”.

 Lansarea precede turneul mondial pe care artista îl va întreprinde începând din decembrie pe scene prestigioase din Europa, America Latină şi Statele Unite şi pe care l-a inaugurat în această vară cântând în două locuri emblematice din cele două ţări preferate ale sale, Italia şi Spania: Piaţa San Marco din Veneţia şi Piaţa Spania din Sevilla.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI