Atletism

Echipa feminină de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, campioană naţională

Braşovul a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, Campionatul Naţional de alergare pe şosea pentru seniori, distanţa acoperită fiind de 5 kilometri. Printre performerele competiţiei s-au numărat şi atletele de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc. Tinerele sportive pregătite de Erzilia Ţîmpău au reuşit să cucerească titlul naţional în proba pe echipe, concurând în alcătuirea Mădălina Sîrbu, Talida Sfarghiu şi Antonia Bodnariuc. De asemenea, Mădălina Sîrbu s-a remarcat şi în întrecerea individuală, câştigând medalia de bronz.

„Acesta este cel mai important titlu naţional cucerit de clubul nostru, în condiţiile în care fetele au alergat la o categorie de vârstă superioară. O prestaţie bună a avut şi sportivul Cosmin Nisioiu, care şi-a depăşit recordul personal în cursa masculină”, a declarat antrenoarea Erzilia Ţîmpău, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei Câmpulung Moldovenesc, sponsorilor Goldnutrition, Restaurantul „La Papa Bun” şi Fundaţiei pentru Comunitate.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI