A fost nevoie de COVID

ca să ne dăm seama că numai cine nu vrea nu-i prosteşte pe români: nu vă vaccinaţi, fraţilor, nu purtaţi mască, e a diavolului, refuzaţi medicamentele diavoleşti, nu vă duceţi la doctor, la spital… S-a vrut cu orice preţ să murim ca proştii, ca în ţările Lumii a Treia unde analfabetismul nu a fost niciodată eradicat, căci peste tot dregătorii escroci au nevoie de creduli, uşor de dus de nas. Iar eu mă întreb: şi dacă în spatele manipulatorilor ticăloşi se află o putere străină care vrea să pună mâna pe România fără să tragă un glonte cum s-a întâmplat prin alte părţi?

Din păcate, mare parte a slujitorilor bisericii strămoşeşti, uitând vremea când preoţii braţ la braţ cu ştiinţa şi cu teologia luptau împotriva superstiţiilor, a credinţelor primitive, când împreună cu puţinii doctori vaccinau populaţia împotriva unor boli fără leac, s-a situat de data aceasta alături de cei ce voiau să distrugă esenţa spirituală şi sănătatea poporenilor. Alături de foarte activii idioţi utili care au servit inconştient duşmanilor României. Lor şi unor medici care n-au auzit de jurământul lui Hipocrate şi au făcut medicina la lumânare li se poate reproşa faptul că între toate ţările europene România a avut cele mai multe victime, cauza principală fiind nevaccinarea. Să o spunem franc: vaccinurile au fost inventate de medici învăţaţi şi înţelepţi cu dragoste de Dumnezeu şi de oameni începând de acum două secole şi de atunci au salvat viaţa multor sute de milioane de locuitori şi o fac în continuare cu şi mai mare succes fiindcă vaccinurile sunt tot mai performante.

Ceea ce nu înţeleg acum când lucrurile au devenit clare este de ce nu sunt întrebaţi mincinoşii, manipulatorii, sforarii ticăloşi de sănătate? Cum naiba să mai ai curajul să vii în faţa poporului pe care l-ai năpăstuit cu sfaturi criminale dorindu-i moartea şi să-i ceri din nou votul? Cât tupeu trebuie să ai să nu te ascunzi de ruşine şi oprobriu public în fundul pământului? Atât de jos a putut coborî dezumanizarea unor semeni?

A fost apoi nevoie de invazia putinistă în Ucraina ca să descoperim că două ţări ale Uniunii Europene, cândva înfrăţite în Imperiul Austro-ungar, sprijină făţiş, împotriva tuturor uzanţelor civilizaţiei omeneşti, războiul ţarului Putin, război nedrept de cucerire de noi teritorii, omiţând sutele de mii de victime, de copii răpiţi, de distrugeri de case ale oamenilor nevinovaţi, de incendiere a depozitelor de grâne, de bombardare a şcolilor şi a spitalelor, de genocid ca în cazul Bucea. Ambele trăiesc cu speranţa că ruşii vor cuceri Ucraina, iar apoi, Europa şi Putin îi va ajuta pe austrieci şi unguri să-şi reclădească fostul Imperiu Habsburgic cu tot cu Transilvania românească… Să întoarcă roata istoriei în Evul Mediu în al XXI-lea secol al mileniului al III-lea! Vă place cât de uşor îi manipulează propaganda putinistă pe diriguitorii celor două ţări?

Invazia ruşilor a funcţionat ca placa de turnesol în România: ne-a arătat că pentru unii politicieni şi influenceri patriotismul e vorbă goală, iar istoria ultimelor trei veacuri de agresiune a Rusiei împotriva României, de smulgere a unor provincii din trupul sfânt al patriei şi de peste 4 decenii de jaf la nivel naţional, de furt al Tezaurului Naţional, nici nu contează. Proslăvesc în continuare regimul ţarist, batjocoresc Ucraina care îşi jertfeşte fiii pentru eliberarea patriei, îşi dau mâna pe faţă ori pe din dos cu vârfuri ale imperiului putinist, creând o coloană a V-a a cotropitorului în România, iar serviciile noastre de informaţii, organele de forţă ale statului român se fac că nu le văd. Şi plaga se tot întinde, partidul filorus AUR crescând în sondaje prin prostirea „maselor populare”, a populaţiei fără carte.

În goana lor după succes electoral, partide fără doctrină şi fără un proiect valabil pentru România în asociere cu o anume elită cică anticomunistă protestează împotriva alianţei PNL – PSD pe motiv de trădare a poporului, deşi alianţa aceasta propusă de preşedintele Klaus Iohannis a fost absolut necesară pentru gestionarea războiului de la graniţă şi a crizelor social-economice provocate de confruntarea militară. Uneori istoria are nevoie de astfel de compromisuri.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI