Gheorghe Flutur:

23 de companii aeriene au fost contactate pentru a opera de pe Aeroportul Suceava

> Am obţinut încă 10 posturi de poliţişti de frontieră în aeroport, a adăugat preşedintele Consiliului Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că se continuă demersurile autorităţilor judeţene pentru găsirea de noi soluţii pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

„Astăzi am fost informat de către ministrul de Interne că la solicitarea mea s-au aprobat 10 locuri pentru poliţiştii de frontieră în Aeroportul Suceava. Acesta este un lucru foarte bun pentru optimizarea liniilor din aeroport care dau posibilitatea să fluidizăm şi mai mult traficul” a spus preşedintele administraţiei judeţene.

El a menţionat că din momentul anunţului privind reducerea curselor companiei Wizz Air au fost contactate 23 de companii aeriene cărora le-a fost oferită posibilitatea să opereze de pe aeroportul sucevean.

„Alături de noi fac demersuri şi reprezentanţi din Ucraina ai căror cetăţeni în număr foarte mare solicită destinaţii internaţionale de pe aeroportul de la Suceava. În acest an de pe Aeroportul de la Suceava au zburat circa 160.000 de cetăţeni ucraineni. Eu sunt optimist şi sper să venim cu veşti bune în perioada următoare” a mai declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

2 Comentarii

  1. Din cele 23 de companii carora le-a fost oferită posibilitatea să opereze de pe aeroportul sucevean… cate au raspuns?
    Mi-e teama sa nu inceapa sa se lupte intre ele (alea 23 de comoanii zic) pentru prioritate la operare de pe aeroportul de la Salcea. Si sa inceapa o concurenta acerba cu oferte de pret de 3 euro pentru un zbor.
    Oricum dureaza asa ca Flutur poate sa ierneze anul asta linistit oile de la Frasin pe aeroport iar cei 10 politisti de frontiera sa fie baci.

  2. Este bine dacă vin companii aeriene la Suceava. Ce ne dorim noi sucevenii, este ca prețul biletelor de avion să nu mai fie astronomice ca până acum. Nu suntem noi sucevenii cei mai bogați oameni din țară.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI