Sunt necesare soluţii pentru ca elevii să nu mai înveţe în două schimburi

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, ieri, şi la deschiderea noului an şcolar la Liceul Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana, după ce la prima oră a fost la deschiderea anului şcolar în Părhăuţi.

Gheorghe Flutur a spus că liceul de la Cajvana are aproape 2.000 de elevi, fiind o unitate şcolară cu unul dintre cele mai mari efective de elevi din ultimul timp.

Preşedintele CJ Suceava a felicitat Primăria Cajvana pentru preocuparea de a dota clasele cu mobilier modern, table inteligente şi pentru că s-a îngrijit să amenajeze şi terenuri de sport.

„Cred că aici se impune găsirea unor noi soluţii pentru construcţia de pavilioane noi, deoarece multe şcoli funcţionează în două schimburi. Este nevoie de microbuze şcolare, pentru că vin aici elevi nu doar din oraşul Cajvana, ci şi din localităţi limitrofe. Şcoala, dar şi populaţia din zonă, aşteptată finalizarea proiectelor de apă şi canal, despre care mă bucur să pot spune că sunt într-o fază destul de avansată în acest moment” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI