Gheorghe Flutur a deschis anul şcolar la Părhăuţi

> Aici, o şcoală veche de 120 de ani a fost dată în folosinţă după reabilitare > Judeţul Suceava este un judeţ campion la accesarea banilor europeni pentru dotarea sălilor de clasă, a transmis şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, alături de primarul Mugurel Bocancea, inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Grigore Bocanci, şi administratorul public al judeţului, Irina Vasilciuc, la deschiderea anului şcolar în satul Părhăuţi, comuna Todireşti, unde o şcoală închisă cu câţiva ani în urmă a fost redeschisă.

„Am găsit copii şi părinţi cu zâmbetul pe buze şi sunt convins că bucuria lor se datora şi faptului că această şcoală veche de 120 de ani a fost complet renovată şi dotată cu table inteligente şi mobilier şcolar modern, precum şi faptului că a fost construit şi dat în funcţiune un nou teren de sport” a spus preşedintele CJ Gheorghe Flutur.

El l-a felicitat pe primarul Mugurel Bocancea, despre care a spus că „e un primar de toată isprava”, mai ales că luni a dat în funcţiune şi o grădiniţă nouă la Costâna şi a făcut patru terenuri de sport noi în toate satele din comună.

„Aş vrea să amintesc că judeţul Suceava este un judeţ campion la accesarea banilor europeni pentru dotarea sălilor de clasă. Sunt 110 programe depuse de primării şi mai sunt 14 programe de şcoli verzi ecologice. De asemenea, 12 şcoli din judeţul Suceava dau copiilor o masă caldă la şcoală şi eu i-am anunţat că pentru anul viitor Ministerul Educaţiei şi Guvernul României susţine introducerea unui program de masă sănătoasă în şcoli, de care, într-o primă etapă, vor beneficia circa un milion de copii” a mai spus preşedintele CJ Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI