Deputatul Gheorghe Şoldan oferă o excursie la Bucureşti celor mai buni copii la învăţătură din Straja

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan a anunţat, sâmbătă, că la propunerea primarului din Straja va oferi o excursie celor mai buni elevi din comună. „Am participat ieri după-amiază, la Straja, la prima serie de acţiuni organizate în cadrul celei de-a VII-a ediţii a evenimentului «Mândră-i Straja-n sărbătoare». O manifestare a recunoştinţei faţă de istoria comunei şi locuitorii ei” a spus Şoldan. El a arătat că, după lansarea cărţii „Personalităţi ale comunei Straja – Bucovina” (volum întocmit de prof. dr. Vasile Păsăilă), au fost premiate 82 de cupluri de aur, familii care au trecut de 50 de ani de căsătorie (a fost o pereche şi cu 66 de ani de căsătorie), dar şi absolvenţii de gimnaziu cu cele mai bune rezultate şcolare.

„Am acceptat cu bucurie propunerea primarului Mihai Juravle de a le oferi celor mai merituoşi absolvenţi ai Şcolii Gimnaziale «Dimitrie Onciul», pe lângă premiile acordate de Primăria şi Consiliul Local Straja, o excursie la Bucureşti. Copiii vor vizita mai multe obiective, printre care clădirea Parlamentului, dar şi o importantă instituţie de învăţământ superior. Felicitări, Mihai Juravle, pentru faptul că «nu laşi Straja să piară» şi pentru că, pe lângă dezvoltarea comunei, investeşti în tineri, cea mai importantă resursă a României” a transmis Şoldan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI