Kevin Costner, peste 63.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru copii

Audierile privind pensia alimentară dintre Kevin Costner şi Christine Baumgartner s-ar putea să se fi încheiat în favoarea actorului, potrivit unor noi documente judiciare citate de Insider.

În documentele obţinute de Entertainment Tonight, judecătorul Thomas P. Anderle din comitatul Santa Barbara a detaliat cum a ajuns să-i permită lui Costner să plătească cu aproximativ 100.000 de dolari mai puţin pe lună decât au cerut avocaţii fostei sale soţii.

Judecătorul a dispus ca starul din „Yellowstone” să plătească 63.209 dolari pe lună pensie alimentară pentru copii. Avocaţii lui Baumgarner ceruseră 161.592 de dolari pe lună.

În plus, instanţa a hotărât că actorul va fi responsabil pentru „toate costurile de asigurare de sănătate ale copiilor şi cheltuielile de sănătate nerambursate (inclu-siv cele medicale, dentare, terapeutice şi ortodontice)”, precum şi pentru „toate taxele de şcolarizare la şcolile private şi costurile aferente” pentru fiii Cayden, 16 ani, şi Hayes, 14 ani, şi fiica Grace, 13 ani.

Pe lângă costurile legate de sănătate şi educaţie, Costner plăteşte şi „toate cheltuielile extra-curriculare ale copiilor minori, cotizaţiile la clubul de vânătoare, precum şi maşina lui Cayden şi cheltuielile legate de aceasta”.

Cei trei copii adolescenţi ai lui Costner şi Baumgartner au fost obişnuiţi cu o viaţă de lux. People a relatat că, în timpul audierii privind pensia alimentară pentru copii de săptămâna trecută, avocatul lui Baumgartner, John Rydell, a declarat că acest lucru “este în ADN-ul lor”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI