Fosta iubită a lui Al Pacino cere custodia fizică totală a copilului lor

Al Pacino, 83 de ani, şi Noor Alfallah, 29 de ani, s-au despărţit la trei luni după ce li s-a născut copilul. Acum ea cere custodia fizică totală.

Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a depus documente legale în Los Angeles, solicitând custodia com-pletă, fizică, a copilului, adăugând că vrea ca actorul în vârstă de 83 de ani să aibă „vizite rezonabile”, relatează The Blast, după ce a analizat documentele legale.

Pacino şi Alfallah au avut o legătură romantică din aprilie 2022 şi copilul li s-a născut pe 6 iunie la spitalul Cedar’s Sinai din Los Angeles.

Pacino este deja tatăl a trei copii cu două femei: cu Beverly D’Angelo îi are pe gemenii Olivia Pacino şi Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, şi cu Jan Tarrant pe Julie Pacino, în vârstă de 33 de ani.

Potrivit publicaţiei, Alfallah a declarat în faţa instanţei că dis-pusă să îi permită actorului să aibă un cuvânt de spus în chestiuni legate de educaţie, religie, trata-ment medical şi altele.

Alfallah a avut anterior relaţii cu Mick Jagger, simbolul Rolling Stones, şi cu miliardarul Nicolas Berggruen, conform Daily Mail. Ea a fost văzută în 2019 cu celebrul Clint Eastwood, în vârstă de 93 de ani, dar a declarat că erau doar prieteni de familie. Cu un an înainte, ea a fost văzută în oraş cu actorul Inglourious Basterds Eli Roth, 51 de ani.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI