Gheorghe Flutur:

„Voi mai veni la Vatra Dornei, ca să fim aproape de constructori, de proiectanţi, de primărie”

> Potrivit şefului administraţiei judeţene, lucrările la cazinou vor fi finalizate la 15 octombrie, la 1 noiembrie se va da drumul la gaz, iar la 15 noiembrie se finalizează lucrările la infrastructura stradală

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, vineri, la Vatra Dornei, o discuţie aplicată cu firmele de construcţii care lucrează la cazinou, cu cele care execută reţelele de gaz natural, dar şi cu cele care se ocupă de reabilitarea infrastructurii stradale.

Gheorghe Flutur a spus că a venit la timp la Vatra Dornei, unde a avut întâlnire cu reprezentanţii Primăriei, cu întreg aparatul tehnic al Serviciului de urbanism şi cu firmele care lucrează în oraş.

El a arătat că firma care lucrează la cazinoul din Vatra Dornei a dat asigurări că va finaliza lucrările până în data de 15 octombrie.

Totodată, Flutur a spus că a stabilit cu firma care face asfaltările din oraş, repară trotuarele, podul şi pasajul subteran, un calendar de execuţie, astfel încât până la 15-20 noiembrie să fie finalizate lucrările care se fac în zona centrală a municipiului.

„Sunt multe lucruri care trebuie finalizate, dar trebuie să prindă contur” a spus preşedintele CJ Suceava, care a exemplificat cu reţeaua de gaz natural, unde mai sunt de executat lucrări pe 4 km din cei 30 km de conducte.

El speră că de la 1 noiembrie va fi funcţională reţeaua de distribuţie a gazului natural din oraş.

Totodată, în ceea ce priveşte asfaltările din zona centrală, a primit promisiuni că în două săptămâni se va turna stratul de asfalt.

„E bine că am venit. Voi mai veni la Vatra Dornei, ca să fim aproape de constructori, de proiectanţi, de primărie, ca să terminăm şi să putem pune în valoare aşa cum trebuie staţiunea Vatra Dornei” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

El a mai anunţat că va acţiona în acelaşi fel şi în alte localităţi din judeţ, dând ca exemplu municipiul Rădăuţi, „unde se pare că este nevoie să fie urmărit foarte atent ceea ce se întâmplă”.

„Eu o să mă implic de fiecare dată când simt că va fi nevoie” a precizat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI