În luna septembrie, la Suceava

Sesiuni suplimentare, în zilele de sâmbătă, pentru proba de traseu, în vederea obţinerii permisului auto

Prefectura Suceava a anunţat recent că, în luna septembrie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava va organiza noi sesiuni suplimentare de examinare pe raza municipiului Suceava.

Astfel, în zilele de sâmbătă 2, 9, 16, 23 şi 30 septembrie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, cu precădere pentru categoria B.

Pentru cele cinci sesiuni suplimentare programate în luna septembrie a.c., programul de examinare este între orele 8:00 şi 16:00. Plecarea se va face din zona Gării Iţcani, instructorii auto fiind rugaţi a fi prezenţi la locul de plecare cu cel puţin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susţinerii probei practice. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI