Municipiul Suceava

S-au trasat primele marcaje pe axul principal

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, sâmbătă, că s-au trasat primele marcaje pe axul principal, aflat în reabilitate.

Primarul declarase anterior că a solicitat să fie făcute marcajele pentru trecerile de pietoni.

Lucrările de reabilitare a axului principal al municipiului Suceava au început în prima decadă a lunii iulie, iar primarul Ion Lungu speră că se vor finaliza la sfârşitul lunii septembrie.

„Eu îmi doresc ca vara asta să terminăm. Iulie, august, septembrie. În aceste trei luni vine frezat, ridicat capacele, înlocuit. Este treabă, nu jucărie” a spus atunci primarul.

Lucrările de asfaltare se desfăşoară în principal pe parcursul nopţilor, pentru a se evita blocajele majore în trafic. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI