Canotaj

Sucevenii s-au remarcat şi la campionatul naţional pe mare

Recent, pe plaja Reina din Constanţa s-a desfăşurat prima ediţie a Campionatului Naţional de Canotaj pe mare, la festivitatea de premiere asistând şi Elisabeta Lipă, preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Canotorii de la CSM Suceava n-au fost în vacanţă pe Litoral, întorcându-se acasă cu trei medalii. Denisa Ailincăi şi Iulica Maria Ursu au devenit campioane naţionale în proba de dublu senioare. De asemenea, Denisa Ailincăi a cucerit aurul şi în proba de dublu mixt pentru juniori I, în vreme ce Iulica Maria Ursu a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere în proba de simplu junioare I.

„Aceste probe de canotaj în coastă, sau beach sprint, cum se mai numesc, reprezintă ceva nou pentru sportivii noştri. Cu atât mai mult, aceste rezultate nu fac decât să ne bucure şi să ne obligă să muncim la fel de conştiincios în continuare” a declarat antrenorul Ioan Despa, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI