Noi medalii pentru tenismenii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni

 În perioada 20-21 mai, micii tenismeni de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni au participat la două turnee organizate la Piatra Neamţ şi Suceava

La turneul de tenis Cupa DS Tenis Competition de la Piatra Neamţ, o competiţie dedicată jucătorilor cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, organizată de Clubul Sportiv Condor în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, desfăşurată în zilele de 20 şi 21 mai, la categoria U10 Daniel Mitocaru a câştigat locul întâi la băieţi, iar Bianca Sosoi locul întâi la fete.

Tot în intervalul 20-21 mai, la Suceava, s-a desfăşurat turneul Cupa Select, organizat de Clubul Sportiv Select Suceava.

La Nivelul Roşu Starter, pe locul întâi s-a clasat Emanuel Nechiforeasa, pe locul al doilea Eduard Radion şi pe locul al treilea Elisa Vasiliu.

La Nivelul Roşu Challenger, locul întâi a revenit jucătoarei Natalia Andrei, locul al doilea Efremiei Tanasă, şi locul al treilea Antoniei Mitocaru.

La Nivelul Portocaliu, locul întâi a fost ocupat de Alexandru Lazniuc şi locul al doilea de Adelina Rădăşanu.

La Nivelul Verde Starter, locul întâi a fost câştigat de Teodora Nechiforeasa.

La Nivelul Galben, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Cristian Acibotăriţei, locul al doilea a fost ocupat de Emanuel Benea şi locul al treilea de Christian Samachişa.

Antrenorul sportivilor de la secţia de tenis a clubului ACS Nada Florilor Fălticeni, Marcel Dascălu, s-a declarat foarte mulţumit de rezultatele obţinute de elevii săi la ultimele două competiţii la care au participat în weekendul trecut, precizând că: „Meritul este al jucătorilor şi al părinţilor, dar şi al sponsorilor care susţin participarea la competiţiile organizate în ţară şi a Primăriei municipiului Fălticeni, care oferă condiţii foarte bune de pregătire”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI