Deputatul PSD Gheorghe Şoldan cere demisia directorului DRDP Iaşi:

Ne-am săturat de această bătaie de joc!

 Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan, a cerut, marţi, demisia directorului general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, pentru incapacitatea acestuia de a gestiona reabilitarea podului rutier de pe DN 2 H de la Milişăuţi.

De luni de zile nu s-au găsit soluţii pentru construcţia podului

Într-un comunicat de presă, deputatul Gheorghe Şoldan spune că solicită demisia directorului general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, pentru faptul că de luni de zile nu a găsit soluţii pentru construcţia podului provizoriu care să permită începerea lucrărilor la podul mare.

Nu se ştie nici măcar cine va construi acel pod provizoriu

„De asemenea, lipsa de comunicare şi dezinteresul în a explica sucevenilor de ce s-a ajuns în această situaţie sunt tot greşeli pe care trebuie să vi le asumaţi. M-am implicat pentru a obţine finanţare pentru refacerea acestui pod rutier important pentru judeţul Suceava şi nu pot rămâne indiferent la ce se întâmplă la Milişăuţi. L-am rugat la începutul acestei luni pe dl Laicu să găsească soluţii, pentru a putea începe reconsolidarea podului de pe DN2H. Îndată trece luna şi, deşi s-au adus o parte dintre tuburi, nu se ştie nici măcar cine va construi acel pod provizoriu, despre care se discută din septembrie 2022” a arătat deputatul social-democrat sucevean.

Potrivit lui Şoldan, în acest caz, DRDP Iaşi arată spre constructor, iar acesta spune că nu are nicio obligaţie în acest sens.

„Dle Laicu, nu ştiu cum se vede de la Iaşi, dar noi aici, la Milişăuţi, avem o reală problemă şi ne-am săturat de această bătaie de joc. Ştiţi, mi-a spus cineva zilele trecute că sunt prea tânăr să fac politică. Da, sunt prea tânăr pentru a face acea politică cu care cred că aţi fost învăţat dvs., dle Laicu. Demisia, dle director al DRDP Iaşi! V-o cer eu şi un judeţ întreg!” a concluzionat Gheorghe Şoldan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI