Primarul Ion Lungu a dezvăluit numele artiştilor de la Zilele Sucevei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a dezvăluit, recent, în timpul discuţiilor privind alocarea sumei de 700.000 de lei fără TVA pentru organizarea Zilelor Sucevei artiştii care vor fi invitaţi să susţină spectacole în zilele de 23, 24 şi 25 iunie.

În contextul în care consilierii locali din PSD au arătat că nu pot vota „în orb” suma de 700.000 de lei pentru cheltuieli la Zilele Sucevei fără să ştie pentru ce artişti se alocă banii, primarul Ion Lungu a făcut public numele artiştilor invitaţi.

Ion Lungu a spus că vineri, 23 iunie, va susţine un concert Gaşca Zurli, sâmbătă, 24 iunie, vor fi spectacole susţinute de Nicole Cherry, Antonia şi Delia, iar duminică, 25 iunie, vor fi concerte susţinute de Alina Eremia, Zdob şi Zdub şi Alexandra Stan.

Consiliul Local Suceava a votat cu majoritate de voturi alocarea sumei de 700.000 de lei fără TVA pentru organizarea Zilelor Sucevei.

Viceprimarul USR Teodora Munteanu a propus eliminarea focului de artificii, susţinând că acestea poluează şi că e de preferat un joc de lumini cu drone, amendamentul fiind respins.

Viceprimarul PNL Lucian Harşovschi a declarat că s-a discutat cu firma care realizează jocuri de lumini cu drone, dar că nu poate veni la Suceava în acea perioadă şi că va fi organizat un asemenea spectacol cu altă ocazie. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI