Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi:

„Alunecarea de teren de pe centura Sucevei nu prezintă pericol pentru circulaţie”

> Zona a fost semnalizată corespunzător, urmând ca în perioada următoare să se intervină cu lucrări de îndepărtare a materialului desprins

 Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a anunţat, vineri, după ce presa locală semnalase deja situaţia, că o alunecare de teren s-a activat pe Varianta Ocolitoare Suceava (VO 2P), între km 9+120 – km 9+156, stânga.

„Urmare a acestui fenomen, taluzul s-a surpat pe o lungime de aproximativ 320 mp, angrenând distrugerea şanţului pavat pe o lungime de 25m şi înaintarea spre acostament cu 0,7 m” arată DRDP Iaşi, care dă totodată asigurări că degradarea este sub observaţie şi nu prezintă risc pentru siguranţa circulaţiei.

„Ca măsuri de urgenţă, Secţia Drumuri Naţionale Suceava a semnalizat zona, urmând ca în perioada imediată să se intervină cu lucrări de îndepărtare a materialului desprins. Concomitent, DRDP Iaşi va demara procedurile pentru efectuarea unei expertize tehnice, care va stabili soluţia de consolidare a sectorului de drum. Circulaţi cu atenţie!” a transmis DRDP Iaşi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI