Ştefan Bănică jr. nu poate cânta la Zilele Sucevei

> Primarul Ion Lungu este prudent cu anunţarea altor nume după ce CL nu a aprobat finanţarea manifestărilor

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că va anunţa artiştii care vor evolua de Zilele Sucevei după ce vor fi încheiate contracte cu ei.

El a spus că s-a grăbit în ceea ce priveşte anunţul legat de prezenţa la Suceava a lui Ştefan Bănică jr., care nu poate veni în acea perioadă, motiv pentru care este mai prudent.

Primarul a declarat că, în linii mari, s-au stabilit artiştii care vor veni la Zilele Sucevei, dar că nu poate face nicio antamare de contract până când Consiliul Local nu aprobă finanţarea manifestărilor, proiectul fiind supus dezbaterii în şedinţa de joi.

„Din păcate, un nume pe care l-am dat eu aici că era în top, Ştefan Bănică jr., este ocupat şi nu poate veni, dar avem pregătite alte nume sonore de muzică uşoară românească” a spus Lungu.

El a precizat că va fi un weekend cu trei zile de evenimente de Zilele Sucevei.

„Avem în mare parte stabiliţi artiştii, dar nu putem să facem nicio negociere, niciun contract, atâta timp cât nu avem aprobarea Consiliului Local” a precizat Ion Lungu.

Primarul Sucevei a refuzat să spună deocamdată care sunt artiştii preferaţi de suceveni potrivit consultării publice care s-a încheiat în data de 15 mai.

Reamintim că Ion Lungu anunţase la 26 aprilie că au fost trimise multe propuneri, de la Eric Clapton până la Florin Salam şi că au fost foarte multe nominalizări pentru Ştefan Bănică Jr., Irina Rimes, Carla’s Dreams şi Alina Eremia. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI