În prima zi de examinare pentru categoria A a permisului de conducere

Toţi candidaţii au promovat probele de traseu şi poligon

Prefectura Suceava a anunţat, miercuri, că alături de conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a dat startul pentru examinarea candidaţilor la proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoria A, examinatorul fiind din structura serviciului.

În prima zi de examinare, 10 mai a.c., promovabilitatea candidaţilor a fost de 100%, atât la proba polygon, cât şi la proba traseu!

Premergător acestei activităţi, şeful Serviciului permise şi înmatriculări, împreună cu ofiţerul de poliţie Anca Pasat, au inspectat poligoanele şcolilor de şoferi pentru a se asigura că acestea respectă prevederile procedurii de examinare.

Şeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, inspectorul de poliţie Cosmin Butnariu, a declarat că a fost dat startul sezonului moto în judeţul Suceava.

„Am procedat la inspectarea cu atenţie a poligoanelor şcolilor de şoferi, astfel încât acestea să respecte în totalitate cerinţele impuse de ordinul de examinare. De asemenea, au fost verificate documentele motocicletelor dar şi starea tehnică a acestora, nefiind identificate probleme. Punem accent în primul rând pe siguranţa candidaţilor în poligoane, dar şi în traficul rutier. Începând cu acest an, în premieră, sunt înregistrate audio/video şi probele practice la categoria A, asigurându-se astfel obiectivitatea şi transparenţa în cadrul examinării. Activitatea de examinare de astăzi constituie un nou pas spre normalitate, venind în mod firesc în întâmpinarea solicitărilor candidaţilor ce doresc obţinerea permisului de conducere categoria A. Tuturor celor care au promovat astăzi le dorim «Asfalt uscat!»” a spus Cosmin Butnariu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI