Meteo

Fluctuaţii de temperatură şi vreme ploioasă

Vremea va fi schimbătoare în toată ţara până pe 14 mai, cu oscilaţii de temperatură şi ploi. După această dată mai, vremea se încălzeşte, dar se anunţă ploi multe.

Meteorologii au emis, ieri, prognoza pentru perioada 8 – 21 mai, a transmis MEDIAFAX. Potrivit acesteia, în Moldova, media temperaturii maxime va creşte uşor şi treptat de la o zi la alta; pornind de la 8 grade pe 8 mai (Suceava!), şi va ajunge la 23 de grade pe 21 mai. În prima săptămână, temperatura medie nocturnă va scădea treptat de la 5 grade pe 9 mai, la 3 grade în 11 mai, apoi va creşte din nou la 7 grade. În cea de a doua săptămână de prognoză, media temperaturii maxime va creşte treptat de la o zi la alta până spre 11 grade la finalul intervalului. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată la începutul intervalului şi în a doua săptămână de prognoză.

La munte, regimul termic mediu diurn va oscila între 4 şi 7 grade, iar cel nocturn între -3 şi 1 grad. În a doua săptămână, tendinţa valorilor de temperatură va fi de creştere treptată, până la 12 grade pe 21 mai. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată la începutul intervalului şi în perioada 14 – 21 mai.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI