Liderul PSD, Marcel Ciolacu, la Suceava:

Nu acceptăm comasarea alegerilor

> Potrivit acestuia, există un „culoar foarte bun” ca partidul să câştige Primăria şi Consiliul Judeţean Suceava

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sâmbătă, la Suceava, într-o întâlnire cu primarii PSD şi parlamentarii PSD din judeţul Suceava, că la următoarele alegeri locale PSD are un culoar foarte bun pentru a câştiga atât funcţia de primar al Sucevei, cât şi pe cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în cele aproape trei ore, cât a durat întâlnirea, au fost discutate atât probleme de ordin politic ce privesc Organizaţia Judeţeană Suceava, cât şi foarte multe aspecte de ordin administrativ.

Aflăm că în urma întâlnirii s-a stabilit un parcurs pentru desemnarea în cel mai scurt timp al candidatului pentru Consiliul Judeţean Suceava, dar şi al candidaţilor în celelalte localităţi, acolo unde acest proces nu s-a finalizat.

Din punct de vedere administrativ, principala problemă discutată a fost legată de proiectele de investiţii derulate de primării fie cu fonduri europene, fie din fonduri guvernamentale.

Astfel, au fost prezentate probleme generale privind oportunităţile de finanţare şi posibilităţile de cofinanţare, dar şi punctuale privind procesul prea lung privind obţinerea unor avize sau a unor documente de la instituţiile statului, despre reforma administrativă etc.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că apreciază foarte mult dorinţa fiecărui primar de a aduce dezvoltare în comunitatea lui şi a exprimat disponibilitatea de a trimite în judeţ, la discuţii cu edilii, pe miniştrii şi pe şefii de agenţii pentru a clarifica problemele ridicate, se arată în comunicat.

Totodată, Marcel Ciolacu a dat asigurări că PSD nu va accepta comasarea alegerilor.

„Voi reveni aici de fiecare dată cu drag şi îmi doresc foarte mult să câştigăm la Suceava atât primăria municipiului, cât şi Consiliul Judeţean. E un culoar favorabil pentru PSD să se întâmple acest lucru” a declarat Marcel Ciolacu.

Alături de Marcel Ciolacu, la întâlnirea de la Suceava au mai fost prezenţi Paul Stănescu – secretarul general al PSD, eurodeputatul Dragoş Benea – responsabil politic pe zona Moldovei, secretarul general al Guvernului – Marian Neacşu precum şi Alexandru Stoica – secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI