Willie Nelson, George Michael, Missy Elliott, printre artiştii incluşi în Rock&Roll Hall of Fame 2023

Legendarul cântăreţ country Willie Nelson, care a aniversat 90 de ani weekend-ul trecut printr-un concert la Hollywood Bowl din Los Angeles, se numără printre artiştii care se vor fi incluşi anul acesta în Rock & Roll Hall of Fame, celebrul panteon dedicat muzicii rock, au anunţat organizatorii, potrivit Reuters.

Aflat la prima sa nominalizare, Willie Nelson se alătură legendelor muzicii country Dolly Parton, care a fost inclusă în Hall of Fame în 2022, lui Hank Williams şi Johnny Cash.

Ceilalţi artişti care vor fi incluşi în promoţia 2023 sunt regretatul cântăreţ pop George Michael, cântăreaţa rap Missy Elliott, cântăreaţa Sheryl Crow – aflaţi cu toţii la prima lor nominalizare -, cântăreaţa Kate Bush, trupa rock Rage Against the Machine şi grupul vocal R&B vocal The Spinners.

Artiştii care vor fi incluşi anul acesta în celebrul panteon au fost aleşi din 14 nominalizaţi prin voturile a 1.000 de artişti şi mem-bri ai industriei precum şi în urma voturilor fanilor. Gala din 2023 va avea loc pe 3 noiembrie la Barclays Center din Brooklyn, New York.

„Suntem onoraţi că ceremonia de includere din noiembrie la New York coincide cu două repere în cultura muzicală: cea de-a 90-a aniversare a lui Willie Nelson şi cea de-a 50-a aniversare a naşterii hip hopului”, a spus John Sykes, preşedintele Fundaţiei Rock & Roll Hall of Fame.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI