După ce a fugit de poliţie împreună cu prietenul ei

O fată de 17 ani a fost încătuşată

O tânără de 17 ani a fost încătuşată după ce a fugit împreună cu prietenul ei de un echipaj de poliţie.

Potrivit anchetei, duminică, în jurul orei 5:00, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti, aflându-se în serviciul de patrulare, au procedat la oprirea în trafic (cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune) a unui autovehicul Volkswagen Golf care se deplasa pe DJ 208C Hârtop din direcţia Fălticeni spre satul Pleşeşti.

Întrucât autoturismul nu a oprit, s-a procedat la urmărirea lui până pe DC Pleşeşti Deal, unde s-a reuşit blocarea.

Din maşină, pe portiera dreapta-faţă, au fugit două persoane, o tânără de 17 ani şi un tânăr de 19 ani. Poliţiştii au fugit după ei, i-au prins şi imobilizat prin încătuşare.

Pe parcursul urmăririi, ei au fost avertizaţi că se va folosi arma de foc… S-a stabilit că tânărul de 19 ani este din satul Hreaţca, comuna Vultureşti, iar tânăra de 17 ani este din Valea Glodului, comuna Vultureşti.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie (acesta fiind suspendat). A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI