Atletism, U16

LPS Suceava a devenit campioană naţională la ştafetă

Sala de atletism din Băcău a găzduit, la finalul săptămânii trecute, pe 18 şi 19 martie 2023, etapa finală a Campionatelor Naţionale U16.

LPS Suceava a devenit campioană naţională U16 la atletism cu ştafeta masculină de 4×400 de metri, formată din Mateo Strelciuc, Samuel Federciuc, Marian Ignătescu şi Raul Alexandru Hiliuţă. Cei patru au fost coordonaţi la Bacău de antrenorul Iustin Tătărău.

CSM Dorna Vatra Dorna a urcat pe podiumul de premiere al competiţiei prin Denisa Kore, medaliată cu argint în proba de 400 metri şi cu bronz în cea de 800 de metri, dar şi prin Ruben Isopel, care a luat bronzul în cursa de 60 de metri garduri. Dornenii sunt elevii antrenorului Cristian Prâsneac.

CN „Nicu Gane” Fălticeni a cucerit o medalie prin Francesca Oanea, argint în proba de 800 de metri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI