Prin IMMIX.ro,

Primul consultant cu inteligență artificială pentru fondurile europene din UE este disponibil gratuit pentru antreprenorii români

Codestage a lansat prima unealtă cu inteligență artificială pentru fondurile europene din UE, pusă gratuit la dispoziția antreprenorilor români. Această platformă revoluționară este un instrument esențial pentru toți antreprenorii care caută finanțare prin Programul de Digitalizare IMM pentru proiectele lor, oferindu-le o modalitate ușoară, eficientă și gratuită de a obține fonduri.

Prin intermediul IMMIX.ro, antreprenorilor români au acces la o unealtă inovatoare care automatizează procesul de generare a proiectului pentru Programul de Digitalizare IMM prin PNRR. Acest instrument poate procesa automat certificatul constatator emis de ONRC și balanțele de verificare pe ultimii trei ani, întocmește automat bilanțul și previziunile pe următorii ani, apoi generează worksheet-ul completat automat. Acest proces automatizat reduce timpul necesar pentru a depune un proiect de la săptămâni la maxim 15 minute.

IMMIX AI, primul AI din UE pentru fonduri europene, a fost antrenat să răspundă la întrebări legate de Programul de Digitalizare IMM prin PNRR conform legislației specifice la nivel european și național. Este, de asemenea, capabil să genereze idei de soluții în funcție de specificul și particularitățile companiei, alături de produse concrete.

„IMMIX este soluția noastră pentru a face ca fondurile europene să fie accesibile pentru toți antreprenorii români. Este primul AI din UE pentru fondurile europene, pus gratuit la dispoziția antreprenorilor români, și suntem mândri să oferim această soluție inovatoare pentru antreprenorii care caută finanțare”, a declarat Andrei-Dragoș Pătrașcu din partea Codestage.

IMMIX este o oportunitate unică pentru antreprenorii români de a-și accelera procesul de aplicare pentru finanțare, eliminând barierele care pot sta în calea atragerii finanțării prin fonduri europene. Alătură-te revoluției IMMIX și descoperă modul în care această soluție inovatoare poate salva timp și bani pentru afacerea ta.

IMMIX este disponibil acum și poate fi accesat la https://immix.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: