Ion Lungu, despre o eventuală candidatură a lui Vasile Rîmbu la funcţia de primar:

Îi doresc mult succes

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că îi doreşte mult succes lui Vasile Rîmbu dacă intenţionează să candideze la funcţia de primar al municipiului Suceava, iar candidatului PNL din 2024 îi doreşte să câştige primăria.

„Eu cu domnul Rîmbu avem o relaţie de colaborare de peste 30 de ani. Ne cunoaştem foarte bine din zona industrială. Am avut o colaborare foarte bună cât timp a fost directorul Spitalului Judeţean. Îi doresc mult succes dacă doreşte să candideze la primărie, iar candidatului PNL din 2024 îi doresc să câştige primăria” a spus Ion Lungu.

Întrebat dacă, personal, va candida sau nu, Ion Lungu a răspuns enigmatic: „Am spus «candidatului PNL». Mulţumesc”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI