Fostul manager al Spitalului Judeţean Suceava Vasile Rîmbu s-a înscris în PSD

Fostul manager al Spitalului Judeţean Suceava Vasile Rîmbu s-a înscris, marţi, în Organizaţia Municipală PSD Suceava.

Potrivit unor surse din partid, Vasile Rîmbu ar fi fost membru al PSD până în 2004 şi a decis să revină în formaţiunea politică; între timp nu ar mai fi fost membru al altui partid politic.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a evitat să confirme sau să infirme informaţia.

„Informările le facem prin comunicate oficiale de presă” a spus Cuşnir.

Mai mulţi membri din PSD Suceava au declarat pentru News Bucovina, sub protecţia anonimatului, că Vasile Rîmbu ar dori să fie susţinut de PSD pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Suceava.

Discuţii privind o eventuală candidatură a lui Vasile Rîmbu pentru funcţia de primar al Sucevei au mai existat la sfârşitul anului 2019 – începutul anului 2020, iar primarul Ion Lungu spunea la vremea respectivă că Vasile Rîmbu poate să fie un candidat puternic, pentru că are realizări, fiind un om cu experienţă, cu vechime.

Tema candidaturii acestuia a fost abandonată după ce Vasile Rîmbu a fost suspendat din funcţia de manager al Spitalului Judeţean pe fondul scandalului privind infectările Covid din Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI