Conferinţa „Iată roaba Domnului” – Misiunea femeii creştine

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, prin Sectorul Media şi Comunicare, în parteneriat cu Asociaţia Preoteselor Sucevene „Sfânta Elisabeta”, organizează în cadrul Lunii pentru viaţă – martie, conferinţa „Iată roaba Domnului” (Luca 1, 38) – Misiunea femeii creştine, avându-l ca invitat pe Preacucernicul Părinte Prof. Univ. Dr. Vasile Mihoc, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu.

Cu binecuvântarea Înalt-preasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, conferinţa va avea loc joi, 23 martie 2023, de la ora 17:00, în Sala „Pimen Arhiepiscopul” a Centrului Eparhial Suceava.

Întrucât locurile în sală sunt limitate, cei care doresc să se împărtăşească, pentru aproximativ două ore, din semnificaţiile profunde ale Sfintei Scripturi referitoare la misiunea şi identitatea femeii creştine în Biserică şi în societate, sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere anexat. (ArhiepiscopiaSucevei.ro)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: