Bob Dylan va cânta în prima zi a Umbria Jazz Festival, eveniment ajuns la cea de-a 50-a ediţie

Bob Dylan va cânta în deschiderea celei de-a 50-a ediţii a Umbria Jazz Festival, pe 7 iulie în Perugia, când va reveni în Italia pentru o serie de cinci spectacole, au precizat ieri organizatorii, potrivit ANSA.

Legendarul cantautor american şi laureat al premiului Nobel pentru Literatură va urca pe scena Arena Santa Giuliana din Perugia pentru a-şi promova în faţa publicului italian cel mai recent album, „Rough and Rowdy Ways”, lansat în iunie 2020 şi care a fost apreciat atât de critici, cât şi de public. Programul spectacolului de la Arena Santa Giuliana va include, pe 8 iulie, artiştii Stefano Bollani şi Kyle Eastwood alături de Eastwood Symphonic şi Umbria Jazz Orchestra, iar pe 9 iulie, Somi şi Herbie Hancock.

Bob Dylan, în vârstă de 81 de ani, va susţine cinci concerte în Italia în vara aceasta, primul în cadrul Lucca Summer Festival, pe 6 iulie. Artistul, originar din Duluth, Minnesota, va interpreta în principal melodii de pe albumul „Rough And Rowdy Ways2 şi va cânta în Piazza Napoleone din Lucca, un oraş din nordul Toscanei. Celelalte concerte vor avea loc în Milano, la Teatro degli Arcimboldi, pe 3 şi pe 4 iulie, şi un ultim concert în Roma, la Sala Santa Cecilia din Auditorium Parco della Musica, pe 9 iulie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI