Box

Performanţe remarcabile ale pugiliştilor suceveni

Recent, municipiul Brăila a fost gazda Cupei României la box pentru tineret, competiţie la care au participat cei mai buni pugilişti din ţara noastră la această categorie de vârstă. CSM Suceava s-a prezentat în concurs cu doi sportivi, ambii reuşind să urce la final pe podiumul de premiere. Andrei Brânzei a reuşit să cucerească medalia de bronz la categoria 75 de kilograme, aceeaşi performanţă fiind obţinută şi de Andrei Bratu, la categoria 80 de kilograme.

„Rezultatele sunt peste aşteptări şi mă bucur pentru sportivii noştri. Poate că se putea mai mult, însă mai este nevoie de muncă şi noroc. Ne vom pregăti mai bine pentru Cupa României a juniorilor, care contează drept criteriu de selecţie pentru Campionatul European. Speranţele noastre se leagă de Alex Magdalin, un sportiv foarte talentat şi muncitor, care poate ajunge departe”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei Suceava şi Clubului Sportiv Municipal.

Alături de suceveni, fălticeneanul Eduard Muşet a urcat şi el pe podiumul de premiere pe cea mai înaltă treaptă. Tânărul din Baia nu a avut adversar pe ring, el câştigând toate cele trei partide.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI