În PTF Porubne – Siret

Cisternă umplută cu ţigări de contrabandă în loc de ulei vegetal

Autorităţile vamale din regiunea Cernăuţi au descoperit la PTF Porubne, de la frontiera de stat cu România, o încercare de contrabandă masivă cu ţigări într-un camion cisternă în care se pretindea că transporta ulei vegetal către Marea Britanie, a anunţat BucPress.eu.

Serviciul de Frontieră al Ucrainei a informat că grănicerii împreună cu vameşii şi reprezentanţii Serviciului de Securitate al Ucrainei, au descoperit compartimente speciale construite în interiorul cisternei, compartimente care conţineau produse din tutun de provenienţă străină, fără timbrele de accize ale Ucrainei.

Potrivit documentelor însoţitoare, una dintre firmele comerciale menţiona că transportă un lot de ulei vegetal în Marea Britanie.

Autorităţile investighează cazul de contrabandă, iar camionul a fost supus unei inspecţii amănunţite. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI