Procesul intentat de prinţul Harry împotriva Daily Mirror a fost stabilit pentru luna mai

Procesul intentat de prinţul Harry al Marii Britanii împotriva editorului ziarului Daily Mirror pentru acuzaţii de piraterie telefonică va fi judecat în luna mai, a decis ieri un judecător de la Înalta Curte din Londra, citat de Reuters.

Harry, ducele de Sussex, este una dintre mai multe personalităţi publice ale căror procese împotriva Mirror Group Newspapers (MGN) vor fi analizate în cadrul unui proces care va începe în luna mai.

Judecătorul Timothy Fancourt a decis ieri că procesul lui Harry, care susţine că a cules ilegal informaţii în numele jurnaliştilor MGN între 1996 şi 2011, ar trebui să facă parte din proces.

David Sherborne, un avocat care îl reprezintă pe Harry şi pe ceilalţi reclamanţi, a declarat anterior instanţei că Harry va fi „singurul martor” invocat în cazul său – ceea ce ridică perspectiva ca prinţul să intre în boxa martorilor pentru a depune mărturie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI