Consulatul Onorific al României a fost inaugurat la Harkiv

În cadrul sărbătoririi Mărţişorului în Ucraina, Excelenţa Sa Victor Micula, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Ucraina, a participat, la 1 martie, la evenimentul de inaugurare a Consulatului Onorific al României în Harkiv. La ceremonie au mai participat Oleksandr Bankov, secretar de stat în ministerul ucrainean de Externe, Ievhen Ivanov, adjunct al şefului Administraţiei Militare Regionale Harkiv, Ihor Terehov, primarul oraşului Harkiv, reprezentanţi ai corpului consular din Harkiv.

Consulatul Onorific al României la Harkiv este primul consulat, onorific, condus de Mykola Udianski, reprezentant al IT&C din Ucraina. („Zorile Bucovinei”) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI