Şomuz Fălticeni a început pregătirile de iarnă

Şomuz Fălticeni este ultima dintre formaţiile sucevene de liga a III-a care a început pregătirea de iarnă. Nu mai puţin de 26 de fotbalişti s-au aflat sub comanda antrenorilor Daniel Stoica, Florin Ailenei, Adrian Avrămia şi Marius Lup la primul antrenament din 2023. Noutăţile sunt portarul Dănuţ Zvoronciuc şi mijlocaşul Vlad Codău, ambii veniţi de la Dante Botoşani, şi atacantul Andrei Merticariu, adus de la Viitorul Darabani. De asemenea, în această perioadă sunt testaţi patru juniori de la FC Botoşani şi un tânăr fundaş central din Ghana. La capitolul plecări, lista e la fel de lungă şi cuprinde nume importante.

Atacantul Robert Martin a ajuns la Foresta Suceava, iar colegul său de linie, Robert Ciobanu, va semna cel mai probabil cu Ceahlăul Piatra Neamţ. În acelaşi timp, din diferite motive, alţi patru fotbalişti au decis să renunţe la activitatea sportivă de performanţă: portarul Silviu Iederan a intrat la şcoala de poliţie, Florin Antonesei va urma cursurile şcolii de pompieri, Vasile Chirilescu a plecat cu familia în Italia, iar Vasile Vitu şi Alexandru Pitic sunt şi ei în căutare de noi provocări.

După perioada de acomodare la efort, fălticenenii vor efectua un stagiu de pregătire centralizată, în localitate. Totodată, oficialii clubului au perfectat şi un număr de cinci meciuri amicale, după cum urmează: cu Ştiinţa Miroslava (4 februarie), Ceahlăul Piatra Neamţ (10 februarie), Foresta Suceava (18 februarie şi 1 martie) şi Aerostar Bacău (22 februarie).

În condiţiile în care au încheiat anul pe locul al şaptelea în ierarhia Seriei I, fără speranţe de a mai prinde play-off-ul, fălticenenii îşi propun să adune cât mai multe puncte din jocurile care au mai rămas şi să încheie campionatul pe un loc cât mai bun.

Pe 11 martie, în primul meci oficial al sezonului de primăvară, Şomuz va evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI