Municipiul Suceava

Şcoala Gimnazială nr. 8 va fi mansardată cu aproape 6 milioane de lei

> La mansardă vor fi amenajate 6 noi săli de clasă, o sală multifuncţională pentru gimnastică şi evenimente, cât şi două grupuri sanitare pentru elevi

Contractul pentru mansardarea clădirii Şcolii Gimnaziale nr. 8 Suceava, din cartierul George Enescu al municipiului Suceava a fost semnat, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu.

Câştigătorul licitaţiei este societatea comercială Con Bucovina Suceava, valoarea contractului fiind de 5,91 de milioane de lei, inclusiv TVA, suma fiind asigurată din veniturile proprii ale primăriei.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 6 luni de la semnarea contractului.

La mansardă se vor regăsi compartimentări funcţionale structurate identic cu cel de la etajul al doilea, respectiv 6 noi săli de clasă, o sală multifuncţională pentru gimnastică şi evenimente, cât şi două grupuri sanitare pentru elevi. „Infrastructura pentru educaţie reprezintă o prioritate pentru municipalitate. Este un lucru aşteptat mai de mult, au fost mai multe tentative, iar în sfârşit licitaţia a fost adjudecată. Avem un constructor serios şi sunt convins că va da la termen lucrarea” a subliniat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI