Noul administrator al Bucovina SA:

Am venit la Suceava ca să dezvoltăm, să facem locuri de muncă şi să mărim numărul de sortimente de produse lactate

Viorel Cibota, noul administrator al fabricii de produse lactate Bucovina SA Suceava, a declarat pentru News Bucovina că acţionarul majoritar, firma Incomlac din Bălţi, Republica Moldova, va face investiţii pentru dezvoltarea producţiei fabricii.

Noul administrator a explicat că firma care a preluat pachetul majoritar de acţiuni al Bucovina SA face parte din JLC Grup din Republica Moldova.

„Am venit aici ca să dezvoltăm, să mărim numărul de sortimente al produselor lactate. Chiar din data de 6 februarie pornim secţia de îngheţată” a spus Cibota.

El a arătat că, înainte de a investi în Bucovina SA, a fost studiată piaţa şi că s-a considerat că există potenţial de dezvoltare.

„Am studiat piaţa. Ştim că Bucovina este un brand puternic. Noi ştim să producem pentru că avem mai multe fabrici. Chiar şi în România avem o fabrică de lactate, Prodlacta Braşov. Am venit aici ca să producem, să facem locuri de muncă şi să creştem” a spus noul administrator.

El a menţionat că se va continua ceea ce este aici şi că se va dezvolta mai departe, pentru că vor fi produse noi de îngheţată şi noi sortimente de lactate

Directorul Daniela Burda din cadrul Bucovina SA a spus că se vor face angajări, deocamdată fiind vorba de 14 foşti angajaţi care vor reveni la muncă.

„Vom continua şi se va mări capacitatea de producţie atât pentru îngheţată, atât pentru produse, atât pentru glazura de îngheţată” a spus Burda.

Ea este încrezătoare că fabrica de lactate va înflori.

„Va creşte pentru că este un potenţial, prin investiţiile pe care dumnealor le fac” a spus Burda.

Ea a explicat că a fost nevoie de o infuzie de capital, întrucât foştii acţionari majoritari ai Bucovina SA nu mai aveau puterea să susţină financiar nevoile de dezvoltare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI