Reprezentanţi ai Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor au fost invitaţi la şedinţele Colegiului Prefectural

> Prefectul Alexandru Moldovan: Am remarcat aplecarea şi grija faţă de nevoile comunităţii

Prefectul Alexandru Moldovan, care a participat la lucrările şedinţei anuale de lucru a Adunării Eparhiale, în cadrul căreia au fost prezentate rapoartele de activitate ale Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor din anul 2022, a explicat motivele pentru care a invitat reprezentanţi ai Arhiepiscopiei să participe la şedinţele Colegiului Prefectural.

„Am remarcat aplecarea şi grija faţă de nevoile comunităţii, rapoartele sectoarelor administraţiei eparhiale indicând peste 5.000 de audienţe anuale, numeroase deplasări în teren şi multe activităţi social-filantropice. Totodată, am remarcat şi buna colaborare instituţională cu administraţia publică judeţeană şi locală, fiind realizate numeroase proiecte, în parteneriat, pentru comunităţile noastre” a arătat prefectul.

El a spus că a mulţumit Arhiepiscopiei pentru sprijinul oferit instituţiilor în activităţile de ajutorare a refugiaţilor ucraineni, precizând că această generozitate continuă şi astăzi, fără a fi neglijate proiectele de susţinere a celor aflaţi în nevoie din comunităţile sucevene.

„În vederea valorificării bunei colaborări, în momente delicate pentru comunitatea noastră, am adresat invitaţia Arhiepiscopiei de a participa, în calitate de invitat, la şedinţele Colegiului Prefectural Suceava” a mai spus prefectul Alexandru Moldovan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI