Siretul obţine 900.000 de lei din Fondul la dispoziţia CJ

 „Consiliul Judeţean Suceava a aprobat alocarea pentru oraşul Siret a sumei de 900.000 de lei. Aceasta este asigurată din Fondul la dispoziţia Consiliului Judeţean Suceava pentru anul 2023. Suma alocată poate fi folosită pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală” a anunţat recent, cu satisfacţie, primarul de Siret Adrian Popoiu.

În context, la categoria oraşe, cea mai mare sumă a fost îndreptată către Gura Humorului, respectiv un milion de lei, urmând oraşul Siret, cu 900.000 de lei.

De câte 600.000 de lei au parte oraşele Dolhasca, Frasin, Liteni şi Vicovu de Sus.

Primarul Adrian Popoiu a declarat că „această sumă alocată oraşului Siret reprezintă un sprijin financiar în plus faţă de sumele alocate pe parcursul anului trecut de Consiliul Judeţean Suceava, pentru a putea derula în cele mai bune condiţii derularea unor investiţii, dar şi activitatea curentă a administraţiei locale”. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: