Un elicopter s-a prăbuşit lângă o creşă din regiunea Kiev

> Şase oficiali ai Ministerului de Interne din Ucraina au murit

 Un elicopter s-a prăbuşit ieri lângă o creşă din apropierea capitalei ucrainene. Kiev. În interiorul instituţiei se aflau numeroşi copii.

Şase oficiali ai Ministerului de Interne din Ucraina, inclusiv ministrul de Interne, au murit. Cel puţin 16 oameni, din elicopter şi de la sol, au murit în urma incidentului.

Poliţia ucraineană a publicat numele tuturor oficialilor Ministerului de Interne ucişi în accidentul de la Brovary. Potrivit CNN, sunt în total şase oficiali decedaţi.

Pe lângă ministrul de Interne Denis Monastyrsky pe listă sunt adjunctul său Yevheniy Yenin, secretarul de stat Yuriy Lubkovychis, şefa adjunctă a unui serviciu Tetiana Shutyak, şeful Diviziei de protecţie din cadrul Departamentului de securitate internă al Poliţiei Naţionale Mykhailo Pavlushko, şeful Diviziei de protecţie din cadrul Departamentului de securitate internă al Poliţiei Naţionale şi inspectorul principal al Departamentului de comunicare Mykola Anatskyi

Tot din elicopter au murit trei membri ai echipajului. Celelalte victime, inclusiv trei copii, se aflau la sol în momentul în care s-a prăbuşit aparatul de zbor.

Guvernatorul regiunii Cernăuţi deplânge tragedia din Kiev în care a murit conducerea Ministerului de Interne a Ucrainei

Guvernatorul regiunii Cernăuţi, Ruslan Zaparaniuk, a deplâns, ieri, tragedia din Kiev, accident în care şi-au pierdut viaţa 16 persoane, între care şi conducerea Ministerului de Interne a Ucrainei.

„Din păcate, ziua de astăzi a început cu o veste tragică – în regiunea Kiev s-a produs o tragedie groaznică, în urma căreia, la ora 11, au murit 16 persoane, inclusiv 3 copii. Printre morţi s-au numărat conducerea Ministerului Afacerilor Interne – ministrul Denys Monastyrskyi, prim-adjunctul Yevhenii Yenin, secretarul de stat Yuriy Lubkovich. Sincere condoleanţe familiilor victimelor. Cuvintele nu potolesc durerea pierderii. În această zi tristă, Bucovina este alături de voi” a transmis ieri Zaparaniuk, pe canalul său Telegram.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI