Primii câştigători ai Juniors Cup, din Iaşi şi Botoşani

Primele trofee puse în joc la ediţia de iarnă a Juniors Cup Suceava au ajuns în vitrina cluburilor Didi Iaşi şi Junior Botoşani.

Didi Iaşi a ocupat primul loc la categoria 2012, după ce s-a impus, în Balonul de la USV Suceava, în marea finală, în faţa concitadinei Magic Iaşi, cu scorul de 4-1.

Podiumul a fost completat de una dintre grupele de la Real Junior Vaslui, după 3-0, în finala mică, cu Junior Botoşani.

La categoria 2015, turneul a fost câştigat pentru al doilea an consecutiv de Junior Botoşani, care a trecut în finala disputată în sala Şcolii „Miron Costin” din Burdujeni, cu scorul de 3-1, de formaţia Juniorul Dorohoi.

Podiumul a fost completat de copiii de la grupa roşie a Sportului Chişinău.

Juniors Cup continuă la sfârşitul acestei săptămâni cu meciurile de la categoriile 2013 şi 2016.

Organizată de ACS Juniorul Suceava, ediţia de iarnă a Juniors Cup reuneşte la start aproape 1.000 de copii, reprezentând cluburi din opt judeţe din România, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Bistriţa-Năsăud şi Braşov, dar şi din Republica Moldova.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: