Actorul Kevin Spacey a primit un premiu pentru întreaga carieră

Actorul Kevin Spacey a primit un premiu pentru întreaga carieră în Italia în timp ce este acuzat de agresiune sexuală într-un tribunal din Marea Britanie, potrivit BBC.

Premiul a fost acordat la câteva zile după ce Spacey a apărut într-un tribunal din Marea Britanie pentru a răspunde la şapte acuzaţii de agresiune sexuală împotriva unui bărbat la începutul anilor 2000. Actorul neagă acuzaţiile.

Muzeul cinematografiei din Torino a anunţat că a înmânat premiul în semn de recunoaştere a „contribuţiei personale estetice şi de autor a domnului Spacey la dezvoltarea artei dramatice”.

Actorul a mulţumit muzeului pentru că a avut „curajul” să îi înmâneze premiul.

Kevin Spacey a câştigat Oscaruri pentru interpretările din American Beauty şi The Usual Suspects. După ce a fost acuzat de comportament sexual inadecvat, el a lucrat foarte puţin.

Spacey nu a abordat în mod direct acuzaţiile în cadrul ceremoniei, dar a ţinut un discurs în care a spus că este „cu siguranţă binecuvântat, recunoscător şi umil”. „Inima mea este foarte plină în această seară faţă de Museum of Cinema pentru că a avut curajul de a mă invita în această seară”, a spus el.

Actorul premiat cu Oscar se confruntă cu acuzaţii privind 12 infracţiuni sexuale în Marea Britanie împotriva a patru bărbaţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: