Primul caz de flurona (gripă şi COVID) în judeţul Suceava, la un copil de 5 luni

Primul caz de flurona a fost înregistrat vineri în judeţul Suceava la un copil de 5 luni, care a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Flurona se referă la contractarea unei duble infecţii, pe de-o parte infecţia cu virusul Influenza de tip A, B, care cauzează gripa, iar de cealaltă parte infecţia cu virusul SARS-CoV-2 care provoacă boala COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat, sâmbătă, că a fost înregistrat în judeţ primul caz de flurona, la un copil de 5 luni.

El a spus că pacientul avea ca simptomatologie doar febra înaltă, fără insuficienţă respiratorie.

Dr. Teodorovici a spus că pacientul cu flurona a fost internat de vineri în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI